Logga in
Logga in på organisationskonto

Bokningsvillkor

Anmälan

Anmäl dig genom att logga in på ditt organisationskonto och klicka på Boka på vald kurs. Välj därefter vilka personer som ska delta och klicka på Lägg till på kurs. Har du inte redan ett organisationskonto skapar du det enkelt genom att klicka på Skapa organisationskonto och därefter fylla i dina uppgifter. Vid eventuella oklarheter kontakta oss på order@elnatet.se så hjälper vi dig!

Via organisationskontot kan du hantera allt kring ditt företags utbildningar såsom anmälningar, deltagare, historik samt hämta kursmaterial och kursintyg. Organisationskontot är gratis och ger tillgång till Elnätets kurswebbplats, för tillgång till övriga Elnätet se information under Abonnemang.

Kursavgift

I kursavgiften ingår kursmaterial och måltider (förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika). Meddela ev matallergier till order@elnatet.se senast 1 vecka före kursstart. Kursavgiften faktureras före kursstart till den adress du angivet i bokningen. Betalningsvillkor: 30 dagar netto. Samtliga priser är angivna exklusive moms. För specialanpassade utbildningar ingår material och måltider enligt offert.

Lokal

Samtliga öppna utbildningar genomförs i fräscha konferenslokaler på Sevedegatan 11 i Vimmerby. Laborationslokaler finns i samma byggnad för de utbildningar där praktik är ett viktigt inslag. Specialanpassade utbildningar genomförs i lokaler enligt offert.

Förhinder/Avbokning

Har du inte möjlighet att utnyttja din kursplats får den överlåtas till annan person. Glöm inte meddela detta till order@elnatet.se.

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningar vid lågt antal deltagare eller på grund av sjukdomsfall. Under sådana omständigheter försöker vi i första hand erbjuda ett nytt kurstillfälle annars kommer kursavgiften till fullo återbetalas till redan anmälda. Någon annan ersättning utgår i sådant fall inte.

Hör av dig till oss på telefonnummer 010 - 480 83 90 eller info@elnatet.se om du har några frågor!